آمار
مطالب اصلی سایتسلامت

9 میوه و سبزیجات که باید در بهار مصرف کنید

9 میوه و سبزیجات که باید در بهار مصرف کنید

آیا از نظافت در فصل بهاره خسته شده اید؟ از پاکسازی اقلامی که دیگر به شما خدمت نمی کنند خسته شده اید؟ مطمئناً، بهار در مورد شروعی جدید و شروعی تازه است، اما چه کسی می گوید که شما باید کل کابینت آشپزخانه خود را تمیز کنید و رژیم غذایی خود را اصلاح کنید تا در شروع فصل جدید احساس شادابی کنید؟ به جای نگرانی در مورد آنچه که باید در بهار امسال از رژیم غذایی خود حذف کنید،  روی محصولات فصلی بهار تمرکز کنید که باید بیشتر بخورید. مجموعه ای از میوه ها و سبزیجات پر جنب و جوش، تازه و سرشار از مواد مغذی وجود دارد که در انتظار زیبایی میز آشپزخانه شما هستند. و شما می توانید با خرید محصولات فصلی احساس خوبی داشته باشید - آنها از نظر مواد مغذی بالاتر، ارزان تر و برای جامعه بهتر هستند.

9 میوه و سبزیجات که باید در بهار مصرف کنید

1: مارچوبه

این نیزه های سبز پر جنب و جوش منبع خوبی از ویتامین های A، C، E، K، فیبر، فولات و آنتی اکسیدان گلوتاتیون مبارزه کننده با بیماری مزمن هستند. مارچوبه کبابی خوشمزه، پوره شده در سوپ، به سادگی برشته شده یا در فریتاتا لیدیا باستیانیچ ریخته می شود.


9 میوه و سبزیجات که باید در بهار مصرف کنید

2:تره فرنگی

تره فرنگی، شیرین‌ و ملایم‌، منبع عالی ویتامین‌های A و K و منبع خوبی از ویتامین C و فولات است. تره فرنگی همچنین حاوی آنتی اکسیدان ضد التهابی کوئرستین است که برای سلامت قلب مهم است. برای طعم دادن به غذاهای اصلی، تره فرنگی را تفت دهید یا سرخ کنید، آن را در سوپ پوره کنید، یا به سادگی آن را بجوشانید و مانند مارک مورفی در وینگرت بریزید.


9 میوه و سبزیجات که باید در بهار مصرف کنید

3:توت فرنگی

آبدار و شیرین، این توت قرمز اولین بار در بهار ظاهر می شود و تا اوایل تابستان برداشت می شود. این میوه منبع عالی ویتامین C است، همچنین حاوی فیبر، پتاسیم، فولات و آنتی اکسیدان آنتوسیانین است. کاملاً همه کاره است، توت فرنگی ها را در اسموتی بریزید، یا برای یک دسر شیرین و سالم، آن را با یک قاشق خامه زده شده همراه کنید.


9 میوه و سبزیجات که باید در بهار مصرف کنید

4:ریواس

ریواس یک سبزی نامحسوس است که اغلب به عنوان میوه در دسرها و مرباها استفاده می شود. ریواس منبع خوبی از ویتامین C و کلسیم است و همچنین حاوی فیبر، ویتامین A و منیزیم است. ریواس که به طور طبیعی ترش است، اغلب با توت فرنگی شیرین ترکیب می شود.


9 میوه و سبزیجات که باید در بهار مصرف کنید

5:لوبیا فاوا

لوبیا فاوا یک نوع نخود قدیمی است که طعم آجیلی و بافت کره ای مشخصی دارد. این حبوبات منبع عالی فیبر، فولات و منگنز و منبع خوبی از تیامین، مس، آهن، منیزیم، پتاسیم و فسفر هستند. لوبیای فاوای تازه کمی بیشتر زمان می برد و پوست کندن آن به TLC نیاز دارد، اما می توانید باقالی پوست کنده شده را در بخش فریزر برخی از فروشگاه های مواد غذایی نیز پیدا کنید.


9 میوه و سبزیجات که باید در بهار مصرف کنید

6:شاهی

فلفلی با رنگ سبز تلخ، شاهی مربوط به سبزی خردل است و منبع عالی ویتامین A و C و منبع خوبی از کلسیم است. این سبزی‌ها طعم بی‌نظیری را به سوپ‌ها، سالادها و ساندویچ‌ها می‌افزایند، مانند این ساندویچ استیک سه نوک.


9 میوه و سبزیجات که باید در بهار مصرف کنید

7:تربچه

تربچه یک سبزی بهاری با انواع شکل ها، اندازه ها و رنگ های متفاوتی است، اما همگی مملو از ویتامین C هستند. با بافتی ترد و طعم تلخ، تربچه ها با سالادی مانند نخود و تربچه شکر کتی لی ترکیب فوق العاده ای دارند.


9 میوه و سبزیجات که باید در بهار مصرف کنید

8:کنگر فرنگی

اجازه ندهید ظاهر بدبوی آن شما را فریب دهد – این سبزی مملو از مواد مغذی مانند فیبر، ویتامین C، فولات و منیزیم است. از آنها به طرق مختلف لذت ببرید: از قلب کنگر فرنگی با ماکارونی، پیتزا و در سس استفاده کنید یا آنها را کامل امتحان کنید - پر شده، کبابی، بخارپز یا حتی آرام پخته شده با سس.


9 میوه و سبزیجات که باید در بهار مصرف کنید

9:رازیانه

این پیاز طعم شیرین شیرین بیان دارد و منبع خوبی از ویتامین C، پتاسیم و فیبر است. این سبزی را به صورت خام برش دهید تا در سالاد استفاده کنید یا کباب کنید یا کاراملی کنید تا طعم بیشتری را آزاد کنید. و فراموش نکنید که از برگ های خوراکی رازیانه (سبز) به عنوان چاشنی سالاد خود استفاده کنید. با سالاد خوش طعم مارچوبه، رازیانه و آروگولا کلوداگ مک کنا شروع کنید.

1 امتیاز توسط 0 نفر ثبت شده.

0 دیدگاه

ثبت دیدگاه

منتظر نظرات شما در مورد این پست هستیم :)
کد امنیتی رفرش